Βιογραφικό

Σπούδασα Ψυχολογία στο University of East London όπου κατέκτησα  το αντίστοιχο πτυχίο με τίτλο,  BSc Hons Psychology.  Έχω ολοκληρώσει επιτυχώς την τετραετή μου ειδίκευση ως Συστημικός και Οικογενειακός Ψυχοθεραπευτής, στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων.

Παράλληλα με τις σπουδές μου ολοκλήρωσα επιτυχώς το πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Παιδοψυχολογία και Παιδοψυχιατρική στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Επίσης, έχω εξειδικευτεί στο Οικογενειακό Δίκαιο για κοινωνικούς επιστήμονες και έχω ολοκληρώσει το πρόγραμμα «Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα» στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στο πλαίσιο της ειδίκευσής μου έχω πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, όπως στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Επίσης, συνεργάζομαι με κέντρα ξένων γλωσσών και φροντιστήρια, διενεργώντας σεμινάρια ψυχοεκπαίδευσης σε γονείς.

Έχω παρακολουθήσει  σειρά σεμιναρίων και συνεδρίων. Ανάμεσα στα ενδιαφέροντά μου, είναι οι οικογενειακές και συντροφικές σχέσεις, οι σχέσεις παιδιού- γονέα, η περίοδος της εφηβείας,  η πατρότητα και η ψυχολογία στο χώρο εργασίας.

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1979. Είμαι παντρεμένος και έχω μία κόρη.

Είμαι δόκιμο μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής και του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων, με τίτλο MBPSs. Κατέχω άδεια ασκήσεως επαγγελμάτος ψυχολόγου (αρ. πρωτ. 5650, Περιφέρεια Αττικής).